Dear guests,
We are looking forward to your visit! For our restaurant we recommend booking a table in advance on 06164/2095.
With kind regards from the Hotel Berghof
Tuesday and Wednesday closed!

Menu
Odenwald Gourmet Week and our classics
Starters
- Trüffel-Rahmsuppe mit Croutons 8,90€
- Frittierte Champignons an Knoblauchdipp 9,90€
- Rinderkraftbrühe mit Markklößchen 6,90€
- Odenwälder Lachsforellenfilet auf der Haut gebraten an Trüffelrahm-Tagliatelle 19,90€
Main courses
- Odenwälder Rehrücken im Strudelblatt an
Vanille-Möhren mit Schupfnudeln
32,90€
- Odenwälder Lachsforellenfilet auf der Haut gebraten an Trüffel-Risotto dazu Salat 30,90€
- Hausgemachte Ravioli von der Reh-Haxe in Pfifferlingrahm dazu Salat 22,90€
- Kochkäse-Schnitzel mit Pommes frites und Salat 21,90€
- Medaillons vom Schweinefilet an Trüffelrahm-Tagliatelle dazu Salat 24,90€
- Geschmorte Schweinebäckchen mit Semmelknödel dazu Salat 22,90€
- Tagliatelle in Rahm mit schwarzem Sommertrüffel dazu Salat 20,90€
- Rinderfilet an Pfefferrahmsoße dazu Kroketten und Salat 32,90€
- Putensteak an Currysoße dazu Basmatireis und Salat 21,90€
- Gemüsecurry mit Basmatireis dazu Salat 16,90€
Our summer wine recommendation:
- Adam Müller, Weißburgunder Auxerrois, 2024 trocken - 0,2l 4,50€
If you're a little hungry, we have our snack menu ready for you
Dear guests, if you need allergen labeling, ask our service staff.
We have a menu ready for you.
Culinary
Our excellent cuisine awaits you with a wide range of delicacies freshly prepared every day, which will leave none of your culinary wishes unfulfilled. Look out for our seasonal recommendation menu with current specialties.
Table bookings - Phone: 06164-2095